Beroepsregistraties

Ik ben als therapeut geregistreerd bij 3 beroepsverenigingen:

Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG) is het kwaliteitsregister en de beroepsvereniging voor relatie- en gezinstherapeuten (systeemtherapeuten) en systeemtherapeutisch werkers.
De vereniging zet zich in voor een kwalitatief hoogwaardige en wetenschappelijk verantwoorde ontwikkeling en uitvoering van de systeemtherapie en andere vormen van systemisch werken. Bij de NVRG geregistreerde professionals voldoen aan vakbekwaamheidseisen.

Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). Dit is het beroepsregister voor jeugdprofessionals in Nederland. Met een SKJ-registratie laat je aan jeugdigen, ouders en opdrachtgevers zien dat je ervaring, kennis en vaardigheden hebt om goede hulp te bieden in complexe situaties.

Het NVPA(Nederlands Verbond voor Psychologen, psychosociaal therapeuten en Agogen). Dit is een veelzijdige, dynamische en professionele beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten. Hier zijn therapeuten bij aangesloten die werken binnen de geestelijke gezondheidszorg. Psychosociale therapie bij het NVPA kenmerkt zich door een professionele, ervaringsgerichte aanpak.